Aamupäivä tyylin parissa työporukalla

posted in: Yleinen | 0

Mietitkö ohjelmaa yrityksen virkistyspäivään, tyhy-päivään tai vaikkapa kehittämispäivän kevennykseksi? Lue miten Tyylitoimisto toteutti asiakkaalleen aamupäivän tyylitapatuman.

 

Huhtikuun ensimmäinen maanantaina käynnistyi Professoriliiton naisten kanssa Tyylitoimiston tyylitapahtumalla. Tapahtuma järestettiin yhteistyökumppanimme Dotsin tiloissa Helsingin Fredrikinkadulla. Ohjelmassa oli vinkkejä tyylikkääseen, omalle vartalolle sopivaan työpukeutumiseen aamiaisen lomassa. Lisäksi stylistimme tekivät jokaiselle vartaloanalyysin, jonka tarkoituksena on helpottaa löytämään vaatteita, jotka tuovat ne oman vartalon vahvat puolet esiin.

Aamu alkoi tervetuliaisten jälkeen  tyyliluennolla, jonka piti stylistimme Emppu. Luennolla käytiin läpi vinkkejä omannäköisen, toimivan ja kestävän vaatekaapin muodostamiseen. Tunnelma oli hyvä ja keskustelu lähti nopeasti käyntiin. Lisäksi luennolla katsastettiin tämän kevään trendejä ja kannustetiin rohkeasti kokeilemaan uutta, vaikka se saattaisikin aluksi tuntua vieraalta.

Emppu antoi vinkkejä myös pukeutumiseen edustustilaisuuksissa. Monet vaatekaapin kulmakiviin kuuluvat asut ovat helposti muokattavissa erilaisilla asusteilla sekä yksityiskohdilla,  jolloin ne saadaan näyttämään täysin erilaisilta. Emppu muistutti myös vaatelainaamojen olemassa olosta paljon edustustyötä tekeville uranaisille. Jos joskus haluaa kokeilla räväkämpää tyyliä eikä halua käyttää oman garderoobin vaatekaapaleita kyllästymiseen asti, vaatelainaamo on hyvä vaihtoehto.

Luennon jälkeen stylistimme Emppu ja Liina tekivät osallistujille pikavartaloanalyysit ja auttoivat heitä valitsemaan vaatteita Dotsin valikoimasta, jotka sopivat juuri heille. Osallistujat saivat henkilökohtaisesti vinkkejä vaatteidenleikkauksista ja  pukemisesta oman vartalotyypin mukaan. Kuten aiemminkin on todettu ei ole vääränlaisia vartaloita, on vain vääränlaisia vaatteita! Tyylitoimiston asiantuntevat stylistit auttavat jokaista löytämään itselle sopivat vaatekappaleet.

Dots tarjosi aamulle mahtavat puitteet. Pääsimme tutustumaan ihaniin tuotteisiin sekä kokemaan Dotsin erityinen tunnelma. Dotsin Annan mukaan ideana on tarjota kohtaamispaikka ihmisille. Anna kuvaili Dotsia lifestyle kaupaksi, missä on koruja, vaatteita, kenkiä ja kodin stailaamiseen sisustustuotteita. Loistava kokoontumispaikka ystävien kanssa tai työporukalla!

Dotsin verkkosivuille