Ensi kevään muoti

posted in: Yleinen | 0

Syksy on jännittävää aikaa kaikille muodista kiinnostuneille, sillä muotisuunnittelijat ympäri maailmaa esittelevät tulevan kevätkesän, SS17 (Spring Summer 2017), vaatekokoelmansa. Muotiviikkojen aikana asiantunteva muotikansa rynnistää yhdestä suurkaupungista toiseen, aloittaen syyskuun alussa New Yorkista jatkaen matkaa Lontooseen, Milanoon ja lopuksi päättäen muotiviikot Pariisiin lokakuun alussa. Myös muissa kaupungeissa on muotiviikkoja, mutta valokeila on kohdistettu vankimmin näihin neljään isoon kaupunkiin.

Muotinäytöksiä voit katsoa monesta paikasta verkossa, yksi suurin sivusto on www.vogue.com, josta näkee helposti kaikki näytökset. Vaikka et olisi kiinnostunut kaikista viimeisimmistä muotivillityksistä, voit hakea näytöksistä innostusta omaan jokapäiväiseen pukeutumiseen!

Alta löydät pienen inspiraatiopaketin ensi kevään muotiin ja voit alkaa jo miettimään, mihin hankintoihin kannattaa satsata ensi kesälle.

Trendit 2017

Ensi kevätkesän 2017 muoti näytti muotiviikoilla herkulliselta tyttömäisyyden juhlalta ja tärkein asuste kesälle on, mikäpä muukaan, laukku. Laukut tulevat olemaan kuin suussasulavia leivoksia, ja tulemme näkemään keväällä paljon värejä, eri muotoja ja koristeluja – erityisesti laukun hihnassa. Ehkä ne myös maistuvat herkullisilta?

Stylistin vinkki: Et halua tuhlata rahaa? Ei hätää, piristä oma musta nahkalaukkusi esim. hauskoilla tupsuilla tai erivärisellä hihnalla.

Kuva Vogue.com/Pradan, Valentinon, Chanelin ja Fendin SS17 näytöksistä.
Kuva Vogue.com/Pradan, Valentinon, Chanelin ja Fendin SS17 näytöksistä.

Vaatteissa tullaan näkemään ensi keväänä paljon värejä, kukkia, raitoja, vinoja leikkauksia ja paljasta pintaa. Olkapäät – tai vain yksi olka – on paljaana ja mm. nude on yksi suosituista väreistä. Uskalla pukeutua kuoseihin ja raitoihin!

Stylistin vinkki: Pyjamapaidat ovat myös tulossa muotiin, jos sinulta löytyy kaapista isompi raidallinen kauluspaita (tai lainaa mieheltä), laita se päälle ja viimeistele asu näyttävällä vyöllä.

Kuva Vogue.com/Monsen, Altuzarran ja Dion Leen SS17 näytöksistä.
Kuvat Vogue.com/Monsen, Altuzarran ja Dion Leen SS17 näytöksistä.

Kitch, ”muovisuus”, leikkisyys, sorbetti-värit, ylipitkät hihat ja mm. flätit kengät ja yksinkertaiset muoviset sandaalit – tai aamutossut – ovat ensi kevään must juttu!

Stylistin vinkki: Jos sinulta löytyy vanhat perussandaalit, osta koristeita ja liimaa ne kiinni, näin sinullakin on kauden herkkusandaalit!

Kuvat Vogue.com/DKNY:n, Altuzarran ja Dolce and Gabbanan SS17 näytöksistä.
Kuvat Vogue.com/DKNY:n, Altuzarran ja Dolce and Gabbanan SS17 näytöksistä.
Kuva Vogue.com/Pradan, Chanelin ja Anya Hindmarchin SS17 näytöksistä.
Kuva Vogue.com/Pradan, Chanelin ja Anya Hindmarchin SS17 näytöksistä.

 

Kirjoittaja: Martina Akrenius

Kuvat: Voguen verkkosivut

Leave a Reply