Fashion Center on uusi muodin keskittymä Vantaalla

posted in: Yleinen | 0

Fashion Center on uusi muodin keskittymä Vantaan Vehkalassa. Tyylitoimisto sai kutsun media-aamuun, jonne oli kerääntynyt toimittajia, muotialan vaikuttajia, bloggareita ja sisäänostajia tustustumaan uuteen konseptiin. Fashion Centerissä on tällä hetkellä 49 yritystä saman katon alla. Edustettuina on  200 vaate-, kenkä- ja asustebrändiä. Kuluttajille suunnattu Outlet-puoli avautuu pian. Siellä myydään mallistojen mallikappaleita sekä jäännöseriä alennettuun hintaan. Vehkalaan on kätevä saapua junalla, toimipiste on aivan radan vieressä. Fashion Centerissä järjestetään myös muotialan tapahtumia, lisäksi tiloja on mahdollista hyödyntää erilaisiin tapahtumiin, kuten muotinäytöksiin tai kuvauksiin.

Lämminhenkistä tilaisuutta juonsi Maarit Janatuinen, joka toimii Fashion Centerin PR- ja markkinointivastaavana. Kuulimme, että Fashion Centerin viereen on pian nousemassa lisää uusia rakennuksia, ja Vantaan Vehkalasta on tulossa merkittävä muodin keskittymä.

Toimitilat ovat pullollaan tulevien sesonkien uutta muotia, kuvissa syksyn 2017 sekä kevään 2018 poimintoja eri merkeiltä. Pääsimme tutustumaan näihin uusiin mallistoihin medialle suunnatussa tilaisuudessa. Koot ovat vaatteissä pääsääntöisesti kokoa 38, sekä kengissä kokoa 37. Tuo kenkien koko johtuu siitä, että eri kokoisten kenkien valmistaminen vaatii eri kokoiset välineet. On alalla yleisesti sovittu, että mallikengät ovat kokoa 37. Mallikengät esitellään sisäänostajille. Muut koot tulevat usein tuotantoon vasta myöhemmin.

 

Lue lisää Fashion Centerin www-sivuilta