Gloria Fashion Show 2017

posted in: Yleinen | 0

Tyylitoimisto oli jälleen mukana seuraamassa Gloria Fashion Show 2017 muotinäytöstä, joka piti intensiivisesti otteessaan alusta loppuun. Muotinäytös tarjosi kurkistuksen tulevan sesonkgin muotiin. Yleisöä viihdyttivät lukuisat artistit musiikin ja tanssin saralta, kuten upea Anna Puu ja mielenkiintoinen ja hauska Club la Perse. Lavalla nähtiin upeita malleja, myös paluun tehnyt Saimi Hoyer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asuissa näkyi kimallusta, voimakkaita värejä, printtiä sekä ylä- että alaosissa, tekoturkiksia sekä edelleen suosittuja biker-nahkatakkeja. Voimakkaita värejä oli käytetty paitsi vaatteissa, myös kengissä ja laukuissa. Näytöksen perusteella syksyn ja talven ehdoton hitti on tekoturkis, jota on maustettu väreillä ja kuvioilla. Leopardikuosi on taas ajankohtainen!

Mitä muotinäytöksestä voi poimia arkeen? Stylisti vinkkaa, että esimerkiksi glitter-vaatteen voi yhdistää neuleen pariksi. Myöskään kukkakuosia ei kannata jättää kaappiin lojumaan, vaan se sopii myös syksyyn ja talveen. Värejä ei kannata kaihtaa. Mikäli et tiedä mikä väri sinulle sopii, ota yhteyttä ja stylistimme antavat opastusta juuri sinulle sopiviin väreihin ja tyyleihin.