Emilia Kimari

emilia.kimari@tyylitoimisto.fi,
p. 0400 153 366

Emilia on Tyylitoimiston johtava stylisti. Tyylitoimistossa Emppu vastaa tyylikonsultoinneista sekä stylistiverkoston kehittämisestä. Emppu on lämmin ja rohkaiseva stylisti, joka saa asiakkaat innostumaan itsestään ja tyylistään.

 

Sari Ullgren-Lajunen

sari.ullgren-lajunen@tyylitoimisto.fi,
p. 040 5521 218

Sari on Tyylitoimiston hallituksen puheenjohtaja ja solmii kumppanuuksia sekä vastaa yritysasiakkaiden tapahtumista. Idea stailauksen verkkokaupasta syntyi Sarin kiinnostuksesta tyyliin ja yrittäjyyteen. Tyylitoimistossa hyödynnetään Sarin laajaa henkilöstojohtamisen ja kehittämisen tuntemusta.

Satu Korhonen

Satu Korhonen on ollut Tyylitoimiston perustajajäsen ja vaikuttanut vahvasti Tyylitoimiston tuotekehitykseen ja yrityksen liiketoiminnan käynnistämiseen.

 


Maari Parkkinen

maari.parkkinen@tyylitoimisto.fi,
p. 040 837 4649

Maari johtaa Tyylitoimiston asiakkuuksia ja vastaa verkkopalvelun kehittämisestä. Maarilla on vahvaa osaamista tulevaisuustutkimuksen menetelmistä ja palvelumuotoilusta.

Noora Ryhänen

noora.ryhanen@tyylitoimisto.fi,
p. 040 778 3708

RESPONSIBILITY ADVISOR

Laura Seppälä on kestävän kehityksen asiantuntija

ja väitellyt co-designista.


 

 STYLE ADVISORS

SannaKonola_72ppi

Sanna Konola

Sanna on taiteen maisteri, vaatetussuunnittelija ja kestävän muotoilun puolestapuhuja. Hän on tutkinut osallistavaa vaatesuunnittelua ja kehittää tällä hetkellä vaatekaapin kuratointityökaluja. Sanna on inspiroitunut yhteiskehittämisen ja palvelumuotoilun mahdollisuuksista vaatetussuunnittelun saralla.

Liina Junna

Liina on tekstiilialan artesaani, maskeeraaja ja sosiologi jolle tyyli on sekä rajojen kokeilua, että toimivaa arkea. Liina haluaa kannustaa etsimään juuri itselle sopivaa tyyliä: mieluummin vähemmän ja sopivaa kuin paljon ja keskinkertaista. Hän innostuu erityisesti ongelmalähtöisestä asiakastyöstä.

Sharon_Rubanovitsch

Sharon Rubanovitsch

Sharon on bloggaaja, laulaja ja maskeeraaja, joka on tehnyt meikkaajan ja stylistin töitä jo kymmenen vuotta. Hän on toiminut mukana mm. erilaisissa valokuvauksissa, musiikkivideoissa ja näytöksissä sekä tehnyt yhteistyötä monien valokuvaajien ja mallitoimistoiden kanssa. Sharon on kirjoittanut omaa lifestyleblogiaan jo kahdeksan vuotta ja saanut sitä kautta jalan oven väliin muodin maailmaan.


Martina_Akrenius

Martina Akrenius
Martina on muotijournalismin ja digitaalisen viestinnän kandidaatti sekä bloggaaja. Nuorena muodista kiinnostunut stylisti on ehtinyt asua Lontoossa monta vuotta ja työskennellyt kansainvälisten brändien ja muotilehtien parissa – kunnes Suomi kutsui hänet takaisin juurilleen. Nykyään maanläheinen viestinnän ammattilainen arvostaa hyödyllisiä ja mukavia vaatteita, tietenkään tyyliä unohtamatta. Martina asuu Englannissa ja kirjoittaa blogia Yours, Martina.

14642740_1342080482468772_1296372441_n

Jennifer Saarinen

Jennifer on valmistunut stylisti, vaatetusalan opiskelija sekä kansainvälisen liiketalouden ja markkinoinnin tradenomi. Tyylitoimistossa hän toimii Style advisorina Empun varakätenä. Stylistina Jennifer on rohkea ja rehellinen sekä aidosti innostava. Hän rakastaa klassista trendikkyyttä yhdistettynä modernimpiin trendeihin ja tykkää pysyä aallonharjalla.

 

Anastasia Fedoseeva

Anastasia on tyylin moniosaaja. Hän on Riikan Bogomolov Style Schoolista valmistunut stylisti, jolla on myös vuosien työn seurauksena rautainen asiakaspalveluasenne. Anastasialla on meikkaajan ja kampaajan tutkinnot. Anastasialla on vahva ote värien maailmaan.  Anastasia palvelee asiakkaitamme suomeksi,englanniksi ja venäjäksi sekä latviaksi.

 

Nina Sjöström – Porvoo

Nina on koulutettu stylisti, joka on myös suorittanut Englannissa muotialan yrittäjystutkinnon. Nina on varmaotteinen ja lämmin stylisti, joka löytää asiakkaiden luottovärit ja tyylin kulmakivet. Nina palvelee asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Suvi Ilmanen – Turku
Suvi on Tyylitoimiston uusi Style Advisor ja palvelee asiakkaita pääasiassa Turun seudulla. Suvi on pukeutumisneuvoja ja stylisti. Hän on suorittanut työharjoittelun New Yorkissa huippumuodin parissa. Suvi tietää paljon niin designermuodista kuin oman tyylin luomisesta.