Jumbosta vinkit kestävään tyyliin sunnuntaina 19.11. klo 12-17!

posted in: Yleinen | 0

Tyylitoimiston kauppakeskuskiertue huipentuu sunnuntaina 19.11., kun stylistimme saapuvat kauppakeskus Jumboon. Tapahtuma on käynnissä klo 12-17. Luvassa leikkimielinen tyylikilpailu, maksuttomia pikatyylikonsultaatioita sekä tietoa erityisesti juhlatyylistä. Paikalla myös Tyylitoimiston kestävän tyylin asiantuntija Laura Seppälä!

 

Tapahtumassa mukana Tyylitoimiston johtava stylisti Emilia Kimari

Tapahtumasta voi varata kahdenlaisia aikoja:

Pikatyyli/pikavärianalyysi (30 min)
Pikatyylikonsultaatiossa saat tietoa vartalotyypistäsi ja vinkkejä juuri sinun vartalollesi sopivien vaatteiden valintaan. Pikavärianalyysissä saat tietää omat luottovärisi. Pikavärianalyysistä saat mukaasi myös värikartan, joka auttaa värien valinnassa ja yhdistelyssä.

Stylisti shoppailukaverina (60 min)
Toteutamme myös stylisti shoppailukaverina -palvelukokeilun, eli voit napata stylistin mukaasi keskusaukiolta tunniksi ja tehdä harkittuja valintoja ammattilaisen avustuksella.

Tyylitoimisto on kestävän tyylin ammattilainen. Tämä merkitsee sitä, että stylistimme osaavat auttaa erityisesti istuvuuden, laadun ja yhdisteltävyyden kysymyksissä sekä auttavat asiakkaita löytämään oman tyylinsä. Näin hutiostokset vähenevät ja pukeutumisen ilo kasvaa!

Tervetuloa Tyylitoimiston pisteelle kauppakeskus Jumbon keskusaukiolle sunnuntaina!