Kun mikään ei sovi yhteen -syndrooma

posted in: Yleinen | 0

Vaatetta ostaessa kannattaa miettiä, minkä kanssa tulet pitämään sitä. Ostaessasi esim. puseroa, mieti sen leikkausta, pituutta ja hihoja – minkä housujen tai hameen kanssa voit yhdistää sen, tuleeko paita housun päälle vai sisään, entä minkä jakun tai neuletakin voit heittää paidan päälle? Sopivatko värit jo olemassa olevien vaatteiden kanssa? Vaatekaappiin kannattaa ostaa yksi värisiä suht neutraaleja housuja, hameita, neuletakkeja ja jakkuja joiden kanssa värikkäämpiä vaatteita voi yhdistellä. Yritä visualisoida vaatekaupassa, miltä kokonaisuus tulisi näyttämään muiden vaatteidesi kanssa. Ole kuitenkin varovainen ostaessa samanvärisiä vaatteita, sillä väreistä on olemassa tuhat eri sävyä ja kaupan tuote ei välttämättä sovi kotona olevan vaatteen kanssa. Rohkaistu koittamaan vaikka täysin uutta väriä, jota et käytä usein!

Nahka kestää

Kun sijoitat nahkaiseen laukkuun ja kenkiin pidät katseen tulevaisuudessa, sillä nahka kestää kulutusta. Vaikka hinta voi nousta, tähän kannattaa sijoittaa. Jos hoidat nahkatuotteita oikein, voit pidentää niiden elinikää vuosilla (moni nainen tuntuu unohtavan huoltaa nahkatuotteitaan).

 

Lovia_syksy_2015-800-web3

Kiulu-laukku, Lovia

 

Kunnon jakku ja takki

Äitini ohjeisti minua nuorempana ostamaan aina ”kunnon jakun”. En tällöin vielä osannut arvostaa hänen kullan kallista neuvoa, mutta myöhemmin olen huomannut tämän olevan totta. Sovita montaa erilaista jakkua ja etsi hyvä malli sinulle. Jos et tiedä mitä etsit pyydä myyjältä apua! Kunnon jakku on tehty laadukkaasta materiaalista ja saattaa olla hintavampi, mutta pidät sitä vuosia. Sama pätee takeissa. Esim. villakangas kestää kulutusta ja pysyy hyvännäköisenä pidempään. Satsaa tulevaisuuteen ja ala säästämään jo nyt kunnon talvitakkiin!

Martinan tyylivinkit jatkuvat seuraavassa blogikirjoituksessa.

Kirjoittaja: Martina Akrenius

Tule hankkimaan tyylivinkkejä Tyylitoimiston Kesätyylikauden avajaistapahtumaan 4.6.2016 

Tietoa tapahtumasta

Leave a Reply