Leikittelyä eri tyyleillä – Tyylitoimiston kevään 2017 tyylit

posted in: Yleinen | 0

Katso kuvat kuinka stylistimme Emppu yhdessä Style Advisoreidemme Liinan, Jenniferin ja Sharonin kanssa loihtivat mies- ja naismalleillemme persoonalliset kevättyylit. Vaatteet ja asusteet kuvauksiin valittiin yhteistyökumppaneidemme kevään vaate- ja asustemallistoista. Tässä ensimmäisessä blogipostauksessa esittelemme naismallimme yllä kuvatut asukokonaisuudet

Ideanamme oli näyttää kuvissa miltä eri tyylit näyttävät saman mallin yllä. Kuvissa on edustettuina päätyylilajit: boheemi, trendikäs, klassinen sekä rock. Jos mietit miten piristäisit pukeutumistasi, poimi vinkkejä näistä tyylikuvista. Yhdistelemällä erilaisia tyylejä saat persoonallisia asukokonaisuuksia. Pukeutumisen ei todellakaan tarvitse olla tylsää!

Mikä näistä on sinun suosikkisi?

Ihastuttavan rennossa BOHO-tyylissä hapsut ovat pitkän liivin helmassa. Vaatteet Esprit.

 

Trendikkään asun kuosi on sama ylä- ja alaosassa, värikäs laukku viimeistelee tyylin. Valkoiset kengät ovat raikkaat värikkään asun kanssa. Laukku Lovia, vaatteet Dots. 

 

Klassiseen, pelkistettyyn housupukuun tuovat nostetta korkeat korot ja näyttävät asusteet. Asusteet Lovia. Asu R-collection ja Esprit. Kengät Dots. 

 

Tässä Rock-tyylissä on asennetta. Rohkeassa asussa on nahkaa, niittejä ja korkeita korkoja. Valkoiset housut tuovat kontrastia asuun. Vaatteet Dots. 

 

Jos kaipaat uutta tyyliä, ota rohkeasti yhteyttä! Stylistimme loihtivat sinulle tyylin jollaisen olet aina halunnut.

Malli: Martina http://blogit.kauneusjaterveys.fi/slowisbeautiful/

Tyylitoimiston kevään tyylit kuvattiin R-collectionin showroomissa Fredalla.

Tyylikuvien vaatteet ja asusteet yhteistyökumppaneiltamme: R-collection, Esprit, Dots, Nudge, Lovia. Kiitokset!

Kuvat: Tea Nissilä