Tyylitoimisto tarjoaa tyylineuvontaa nyt livenä ja verkossa, ensimmäisenä Suomessa. Varaa sopiva palvelu toivomallesi stylistille sähköpostitse (info@tyylitoimisto.fi) tai soittamalla Tyylitoimiston asiakaspalveluun (puh. 0400 153 366). Saat vastauksena vahvistusviestin, jossa on mukana maksutiedot. Jos olet ensimmäistä kertaa asiakkaanamme, saat viestissä esitietolomakkeen. Esitietolomake auttaa stylistiämme valmistelemaan palvelua mahdollisimman tarkasti tarpeisiisi sopivaksi.

Hinnasto 

Hinnat päivitetty 26.6.2017 (ne palvelut, jotka on tilattu ennen tätä päivämäärää laskutetaan vanhoilla hinnoilla).

  • Stylisti shoppailukaverina:  1 h shoppailu 220 €, lisätunnit shoppailuun + 70 € / h
  • Vaatekaapin siivous 3 h 330 €, lisätunnit 70 € / h 

 

Palvelukuvaukset

Stylisti shoppailukaverina (kesto sopimuksen mukaan)

Stylisti shoppailukaverina sisältää pikavartalo- ja värianalyysin sekä shoppailukierroksen stylistin johdattamana. Shoppailukierros sovitaan sinulle sopivaan ajankohtaan. Ennen shoppailukierrosta asiakas täyttää esitietolomakkeen, jonka perusteella stylisti valmistelee kierroksen. Tarpeesta riippuen hän voi jo esivalita asukokonaisuuksia tai vaihtoehtoisesti avustaa kierroksen aikana asiakkaan vartalotyypille sopivien vaatteiden valinnassa. Huom! Palvelu käytössä vain pääkaupunkiseudulla

Ajanvaraus sähköpostilla info@tyylitoimisto.fi 

Vaatekaapin siivous 

Vaatekaapin siivous sisältää pikavartalo- ja värianalyysin, tyylineuvonnan olemassaolevien vaatteiden yhdistelyyn ja täydentämisehdotukset vaatekaapin kulmakivien osalta. Vaatekaapin siivous toteutetaan stylistin kotikäyntinä varaamanasi aikana. Ennen vaatekaapin siivousta stylisti ohjeistaa sinut lyhyen esikarsinnan toteuttamisesta sekä kartoittaa esitietoja esitietolomakkeen avulla. Huom! Palvelu käytössä vain pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää asiakkaallemme tehdystä vaatekaapin siivouksesta!  

 

Yhteystiedot

Sähköposti: info@tyylitoimisto.fi

Puhelin: 0400 153 366