Palvelut henkilöasiakkaille

Tyylitoimisto Oy toimii GDPR: vaatimusten mukaisesti. Tyylitoimiston asiakastietoja käsitellään luottamuksellisti ja niihin on ainoastaan pääsy Tyylitoimiston työntekijöillä.

Hinnat sisältävät alv (24%). Tarkistetut hinnat astuvat voimaan 1.3.2018. Kaikki tätä ennen tilatut palvelut laskutetaan vanhoilla hinnoilla.

 Kertatilaus
Vartalo- ja pikavärianalyysi (45 min. tehdään yhteistyökumppaneiden tiloissa tai asiakkaan kanssa sovittavassa paikassa)

Vartalo- ja värianalyysi, 100 huivia (tehdään kauneushoitolassa, kesto 90 min)

90€

155€

Stylisti shoppailukaverina (suositus: väh. 2 h)

270€

Vaatekaapin siivous (suositus väh. 2 h)

220 €

Suuren vaatekaapin siivous (suositus: väh. 3 h)

260€

Asukokonaisuuden suunnittelu

150€

Lisätunnit

 55€

Lahjakortti – osta jokin ylläolevista palveluista lahjaksi!

Varaa sopiva palvelu sähköpostitse (info@tyylitoimisto.fi) tai soittamalla Tyylitoimiston asiakaspalveluun (puh. 0400 153 366). Saat vastauksena vahvistusviestin, jossa on mukana maksutiedot. Jos olet ensimmäistä kertaa asiakkaanamme, saat viestissä esitietolomakkeen. Esitietolomake auttaa stylistiämme valmistelemaan palvelua mahdollisimman tarkasti tarpeisiisi sopivaksi.

LAHJAKORTIT Osta lahjaksi valitsemasi palvelu Holvista. Ilmoita lahjansaajan nimi sekä osoite, johon toivot lahjakortin toimitettavaksi Tyylitoimiston sähköpostiin info@tyylitoimisto.fi (voit myös pyytää lahjakortin sähköisenä ja printata sen itse). Jos haluat lahjakortin muulle summalle tai jos haluamasi palvelua ei ole Holvin lahjakorttivalikoimassa, ota yhteyttä info@tyylitoimisto.fi. 

Vartalo- ja värianalyysi 45 min.

Tiedätkö mikä on vartalotyyppisi ja miten juuri sinun kannattaisi pukeutua? Meillä stylistit tekevät vartaloanalyysejä ja opit tunnistamaan oman vartalotyyppisi ja sen mittasuhteet. Saat tietää, mitkä mallit ja leikkaukset sopivat vartalollesi parhaiten ja opit korostamaan vartalosi parhaita puolia. Vartaloanalyysin kanssa stylisti toteuttaa pikavärianalyysin, jossa hän määrittelee värivuodenaikasi ja antaa vinkkejä omiin väreihin sopivaan pukeutumiseen.

Palvelu on henkilökohtaisesti saatavilla pääkaupunkiseudulla ja verkon välityksellä Skypessä koko maassa.

Vartalo- ja syvävärianalyysi (100 huivia) 90 min.

Pukeutumisessa värillä on väliä! Meidän stylistimme tekevät värianalyysejä ja saat tietää oman vuodenaikasi, mitkä värisävyt korostavat ihosi, silmiesi ja hiustesi luonnollista sävyä parhaimmalla tavalla. Opit tunnistamaan värisävyt, jotka pukevat sinua parhaiten. Vartalo- ja syvävärianalyysissä käydään vartalo- ja värianalyysin tapaan läpi vartalotyyppiäsi ja sille sopivia asuja. Sen lisäksi tehdään syvävärianalyysi, jossa värianalyyseihin erikoistunut stylisti käyttää huiveja juuri sinulle sopivien värisävyjen määrittelemiseksi. Huom! Palvelu käytössä vain pääkaupunkiseudulla.

Stylisti shoppailukaverina

Stylisti shoppailukaverina tarjoaa tyyliapua juuri sinulle! Stylistin suunnittelema shoppailukierros tarjoaa ratkaisuja pukeutumisongelmaan tai auttaa uudistamaan tyyliäsi. Ennen shoppailukierrosta pyydämme sinua täyttämään esitietolomakkeen, joka auttaa stylistiämme suunnittelemaan shoppailukierros vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Stylistimme tekee sinulle ennen shoppailukierrosta vartalo- ja värianalyysin antamiesi tietojen perusteella. Shoppailukierros sovitaan sinulle sopivaan ajankohtaan. Huom! Palvelu käytössä vain pääkaupunkiseudulla.

Vaatekaapin siivous

Onko sinun vaatekaappisi täynnä vaatteita, mutta kuitenkaan koskaan ei ole mitään päälle laitettavaa? Meiltä saat stylistin kotiisi auttamaan sinua muodostamaan unelmiesi vaatekaapin!

Vaatekaapin siivous toteutetaan stylistin kotikäyntinä varaamanasi aikana. Stylistimme tekee sinulle vartalo- ja värianalyysin, jonka jälkeen tehdään vaatekaapin siivous toiveidesi mukaan. Stylisti voi esimerkiksi auttaa sinua yhdistelemään jo olemassa olevia vaatteitasi juuri sinulle sopivalla tavalla tai muodostamaan toimivan vaatekaapin, josta löytyy kaikki vaatekaapin kulmakivet. Huom! Palvelu käytössä vain pääkaupunkiseudulla.

Asukokonaisuuden suunnittelu (verkossa)

Onko juhlat tulossa? Kaipaatko kipinää tyyliisi tai haluatko muuten vain päivittää vaatekaappiasi? Tyylitoimisto tarjoaa stylistin apua verkossa! Stylistimme suunnittelee uuden asukokonaisuuden sinun toiveidesi mukaan ja lähettää ehdotelman sinulle sähköpostitse. Ennen asukokonaisuuden suunnittelua stylisti tekee vartalo- ja värianalyysin täyttämäsi esitietolomakkeen perusteella.

Huom! Jos olet jo käyttänyt Tyylitoimiston palveluita, ei stylistimme tarvitse tehdä sinulle uutta vartalo- ja värianalyysiä ja saat uuden asukokonaisuuden tilauksen hintaan 55€ (ei sis. alv 24 %)!


Palvelut ryhmille

Onko sinulla tiedossa polttarit, pikkujoulut, merkkipäivä tai vaikka vain kaveriporukan illanistujaiset? Jos haluat elämyksellisen illan tyylin ja pukeutumisen parissa, ota meihin yhteyttä. Tyyli-illan sisältöön kuuluu esimerkiksi vartalo- ja värianalyysit kaikille osallistujille / vartalo- ja värianalyysi sekä asukokonaisuuden suunnittelu päivänsankarille, tietoa vartalotyypin mukaisesta pukeutumisesta ja asujen sovittelua stylistien kanssa.

Viiden hengen ryhmälle iltamat, johon kuuluu stylistin inspiraatioluento uusimmista tyyleistä, pikavartalo- ja värianalyysit kaikille osallistujille sekä suosituksia pukeutumiseen alkaen 460 €.

Ota rohkeasti yhteyttä, kerro budjettisi ja suunnittelemme kanssasi mahtavan illan:

Sähköposti: info@tyylitoimisto.fi (otsikkoon “palvelut ryhmille”)

Puhelinnumero 0400 153 366


Palvelut yrityksille

Stylistit tapahtumiin alk. 60 €/h + alv 24%

Tyylitapahtumat yrityksille alk. 1650 € + alv 24% (10 henkeä)

Tyylitoimisto vuokraa stylistejä erilaisiin tapahtumiin sekä tarjoaa valmiiksi suunniteltuja iltoja työhyvinvointitapahtumiin ja koulutustilaisuuksiin. Ota meihin yhteyttä, niin räätälöimme teille sopivan palvelun budjettinne ja toiveidenne mukaisesti. Lue aiemmista tapahtumistamme Tyylitoimiston blogista: http://www.tyylitoimisto.fi/blogi/

Sähköposti: info@tyylitoimisto.fi (laitathan otsikkoon “palvelut ryhmille”)

Puhelinnumero 0400 153 366

Tyylitoimiston tyylitapahtumien peruutusehdot yritysasiakkaille: peruutukset 2 viikkoa ennen tapahtumaa 50% veloitus kokonaishinnasta, peruutus 4 päivää ennen tapahtumaa 100% veloitus kokonaishinnasta. Peruutusehto astuu voimaan kun tilaus on hyväksytty.

Etsitkö stylistejä tapahtumaasi?

Tyylitoimisto on koonnut joukon Suomen parhaimpia stylistejä. Stylistimme ovat asiakaspalveluhenkisiä, helpostilähestyttäviä ja tuntevat niin kansainvälisiä kuin suomalaisiakin laatumerkkien mallistoja. He osaavat ottaa huomioon vaatteiden sopivuuden lisäksi asiakkaan käyttötavat, toiveet ja arvot ja voivat joko tehdä vartalo-ja värianalyysejä tai auttaa sopivien vaatteiden valinnassa. Vuokraa meiltä alan parhaimmat stylistit esimerkiksi kauppakeskukseen, risteilylle tai asiakasiltaasi.

Sähköposti: info@tyylitoimisto.fi (laitathan otsikkoon “stylistit tapahtumiin”)

Puhelinnumero 0400 153 366

Tyylitapahtumat yrityksille

Tyyliteema on pop! Tyyli sopii aiheeksi niin koulutuksiin, kehittämispäiville kuin pikkujouluihinkin.  Tyylitoimiston yksi pidetyimmistä tuotteista ovat elämykselliset työhyvinvointitapahtumat henkilöstölle.Tyylitietoisuus on työelämän valtti, sillä vaatteet on viesti. Yhdistä hauskanpito ja rentoutuminen hyödylliseen ja ota meihin yhteyttä pikimmiten!

Räätälöimme tapahtuman budjetin ja toiveidenne mukaisesti. Esimerkiksi  tyyliin liittyvä vuorovaikutuksellinen luento ja yhteinen työpaja sekä henkilökohtainen tyylikonsultaatio 10:lle hengelle alkaen 1650€ + alv (24%).

Sähköposti: info@tyylitoimisto.fi (laitathan otsikkoon “tyylitapahtuma”)
Puhelinnumero 0400 153 366