Pukeutumisideoita keskikesän juhlaan

posted in: Yleinen | 0

Keskikesä häämöttää jo. Onko juhlat tiedossa, eikä mitään päälle pantavaa? Poimi muutamia ideoita, miten pukeutua keskikesän juhliin.

Keskikesän juhliin voi pukeutua rennosti ja säiden salliessa siistit hellevaatteet sopivat teemaan hyvin. Naisille sopii juhliin päälle esimerkiksi kukka- tai pastellinsävyinen mekko ja miehiä komistaa kevyemmät puuvillaiset shortsit ja rento paita. Mies; pukeudu rohkeasti värikkäämpään paitaan ja lisää asukokonaisuuteen vaikkapa hattu.

Miesten asu kollaasi

Puuvillaisessa lyhythihaisessa paidassa on kesän värit, Jack & Jones. Balmuirin tyylikäs hattu on helppo kesäasuste miehelle. R-collectionin shortsit ovat kevyttä pellavaa. Vaaleat espadrillot ovat helppo sujauttaa jalkaan, Vagabond.

Naisten asu kollaasi

Muodikas maksimekko löytyy Ellokselta. Jos olet mökillä, lisää reilusti mekon kanssa jalkaan kumisaappaat. Raikas Cosin raitamekko on mukava valinta juhlaan ja arkeen. Jos viileämpi ilta yllättää bolero, huivi tai neuletakki kannattaa napata mukaan. Pastellinsävyinen Baggun puuvillainen laukku on hurmaava asuste keskikesän juhlaan (Nudge). Espritin kiilakorkoisissa espadrilloissa jaksaa seistä ja tanssia koko illan.

Keskikesän juhlat ovat asusteiden riemua

Tyylitoimiston johtava stylisti Emilia Kimari muistuttaa huomioimaan keskikesän juhlissa asusteet; etenkin hiuksiin tulevat pinnit, seppeleet ja pannat. Kaupoista löytyy luonnonkukkia pidempään kestäviä kukkaseppeleitä, jotka ilahduttavat yksinkertaisempaa asukokonaisuutta, eivätkä kukat nuukahda kesken juhlien. Toisaalta pellon laidalta löytyvistä kukista voi loihtia mitä kauniimpia seppeleitä. Varo vaalean mekon kanssa, jos kukat varisee helposti.

Naisten asu kollaasi

NLY Trendin yksiolkaiminen pitsimekko on täydellinen mekko juhannustansseihin (Nelly.com). Valona Designin Antler-sarvikorusarjan korvakorut ovat valmistettu puusta ja ovat ihanan kevyet päällä. Kukkapanta, H&M.

 

Kirjoittaja: Martina Akrenius