Stylistit auttoivat valitsemaan unelmien takkia Partioaitassa

posted in: Yleinen | 0

Voisiko ulkoilutakin valinnassa hyödyntää stylistiä? Tottakai voi ja kannattaakin, koska kunnon takkia voi ajatella investointina! Stylisti osaa katsoa juuri sinun vartalollesi sopivan mallin ja värin, johon olet pitkään tyytyväinen. Tyylitoimiston stylistit auttoivat Partioaitan Unelmien takki -tilaisuuksissa asiakkaita valitsemaan unelmiensa takkia Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Stylistin palvelut olivat hyvin suosittuja tilaisuuksissa, ja asiakkaat tyytyväisiä päästessään keskustelemaan stylistiemme kanssa.

Millä kriteereillä sinä valitset takkia? Stylistimme antoivat kolme nyrkkisääntöä takin valintaan:

  • käyttötarkoitus ja tekniset ominaisuudet
  • omalle vartalolle sopiva malli
  • itselle sopiva väri

Jotta asiakkaat saivat hyvän käsityksen uudesta mallistosta ja eri käyttötarkoituksista, järjestettiin tilaisuuksissa muotinäytös, jossa ihastuttavat takkiasiantuntijat toimivat malleina. Lavalla nähtiin upeita parkoja, ihania untuvatakkeja sekä käytännöllisiä kuoritakkeja.

Partioaitan takit ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan huippuluokkaa ja myyjät osaavat liikkeissä vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin niitä koskien. Takkeja kannattaa huoltaa oikein, jolloin niiden elinkaari on pitkä. Esimerkiksi takkia ei kannata sulloa pieneen pussiin talveksi, vaan säilyttää mahdollisimman ilmavasti.

Jos olet hankkimassa unelmiesi takkia, kannattaa aina kääntyä asiantuntijan puoleen ja hankkia laatua koko rahalla.

Ota yhteyttä: info@tyylitoimisto.fi