Tyylikkäänä töihin

posted in: Yleinen | 0

Pukeutuminen ei ole vähäpätöinen juttu ja työpaikoilla pukeutumista säätelevät paikalliset pukukoodit. Stylistimme Emilian mukaan työpaikkojen pukukoodit ovat kuitenkin ajan saatossa selvästi löystyneet, eikä jakkupuku ole enää ainoa oikea asu. Mikä sitten on?

Tyylitoimisto järjesti yhteistyössä ihanan uudistuneen R-Collection kanssa Työtyylin salat -koulutusillan. Koulutus pidettiin hienoissa puitteissa R-Collectionin showroomissa Fredrikinkadulla.

SAMSUNG CSC
Stylisti opastaa tyylimuutokseen

 

Tiedätkö, mitkä ovat vaatekaapin kahdeksan kulmakiveä, joiden varaan voit rakentaa työtyylisi? Tätä asia käytiin stylistiemme kanssa konkreettisesti läpi koulutuksessa. Kysymyksiä ja keskustelua herätti jakkupuvun epävirallisempi versio sekä se, mistä oikeastaan tunnistaa laadukkaan vaatteen. Entäpä asusteiden käyttö? Kello on useimmille henkilökohtaisin asuste, joka täydentää työasun.

Stylistimme olivat koostaneet laadukkaista vaatevalikoimista toimivia asukokonaisuuksia. Näimme myös kuinka arkinen työtyyli muuntautuu asusteiden avulla juhlatyyliksi.

Illan lopuksi stylistit olivat vapaasti koulutukseen osallistujien käytettävissä ja auttoivat heitä löytämään sopivat värit ja mallit valikoimasta. Monelle oma vartalotyyppi herätti kysymyksiä, sillä se on hankala itse tunnistaa. Hyvä stylisti kuitenkin osaa kertoa mitkä ovat juuri sinun vartalollesi mittasuhteiltaan parhaat vaatteet. Hyvin istuvat vaatteet ovat aina tyylikkäät. Sopiiko tää väri mulle? Stylisti näkee sen heti.

Toivottavasti näemme sinut seuraavassa tapahtumassa!

Jos haluat pitää tyyli-illan työpaikallasi, ystävien kesken tai vaikkapa polttariporukalle, ota yhteyttä!

SAMSUNG CSC
Stylistimme Emppu valmistautuu koulutukseen

 

 

Leave a Reply