Tyylikoulutusta Howtomon väelle

posted in: Yleinen | 0

Eilen vietettiin taas ihan mahtava ilta tyylin parissa! Tällä kertaa Howtomon väki oli kokoontunut tyylikoulutukseen, jossa stylistimme Emppu jakoi vinkkejään osallistujille yhdessä Howtomon Yvonne Westerlundin kanssa. Tunnelma oli tiivis ja keskustelu vilkasta. Tilaisuuden aluksi totesimme, ettei ole vääränlaisia vartaloita, on vain vääriä vaatteita.

Parituntisen aikana käytiin läpi vaatekaapin kulmakivet sekä miten asuja voidaan yhdistellä. Saimme myös katsauksen kevään ja kesän muotiin. Emppu kehottikin kaikkia hieman rikkomaan rajoja. Päästä varpaisiin ei tarvitse pukeutua samaan tyyliin, vaan tyylejä voi ja kannattaakin yhdistellä. Vaatekaapin kulmakiviin kuuluvaa bleiseri voi hyvin olla jotain muuta kuin yksivärinen musta. Sitä hankkiessa kannattaa kiinnittää siihen, että sen helma ei pääty lantion leveimpään kohtaan.

Yvonne Westerlund puhui laadukkaista materiaaleista, sekä niiden  huoltamisesta. Saimme myös nähdä esimerkein, miten kaksi erikokoista huivia voidaan sitoa todella tyylikkäästi.

Kuten usein Tyylitoimiston tilaisuuksissa, myös eilen saimme nähdä kuinka työasu vaihtuu juhlavammaksi hetkessä.

Ihanat silkkiset vaatteet olivat R-collectionin uudesta SS17 mallistosta.

Asusteet Nudgesta.

Lue Helsingin Sanomien juttu Howtomosta