Tyylitapahtuma Sellonaukiolla isänpäiväviikonloppuna – tule mukaan!

posted in: Yleinen | 0

Kaipaatko piristystä tyyliisi? Tyylitoimiston kokeilukiertue matkaa seuraavaksi kauppakeskus Selloon.

Järjestämme isänpäiväviikonloppuna 11.-12.11. Sellonaukiolla tyylitapahtuman, jossa asiakkaat pääsevät kokeilemaan stylistin palvelua sekä kuulemaan kiinnostavaa tietoa trendeistä, oman tyylin löytämisestä, vaatteiden valinnasta ja huollosta sekä stylistin työstä.

Sellon asiakkaat voivat varata oman ajan stylistille paikan päältä tapahtuman aikana. Tarjolla on kahdenlaisia aikoja: tiiviitä 30 min tapaamisaikoja, jolloin stylisti voi keskittyä esimerkiksi asiakkaan luottoväreihin tai toteuttaa tiiviin vartaloanalyysin. Toinen vaihtoehto 1 h 15 min tapaamisaika, jolloin stylistin voi ottaa mukaan shoppailukaveriksi kauppakeskukseen. Palvelu on viikonlopun aikana asiakkaille maksutonta, joten lämpimästi tervetuloa kokeilemaan stylistin palvelua!

Tapahtuma järjestetään Sellonaukiolla lauantaina 11.11. klo 11-17 ja sunnuntaina 12.11. klo 12-16. Trendivinkit kuullaan lauantaina klo 13.30 ja 15.30 ja sunnuntaina klo 13.30. Tyylitoimiston stylistit palvelevat sekä naisia että miehiä, ja sunnuntain tyyliluennossa onkin isänpäivän kunniaksi huomioitu erityisesti miehet.

Stylistin vinkkien avulla selkeytät oman tyylisi ja hutiostokset vähenevät. Tule rohkeasti mukaan ja poimi vinkit helpompaan arkeen!

Tyylitoimisto kehittää tapahtuman avulla uutta palvelua kauppakeskuksiin. Tapahtuman toteutukseen on saatu valtioneuvoston kanslian kiertotalouskokeilurahoitusta. Lue kokeiluista ja kiertotaloudesta lisää lisää kokeilunpaikka.fi -sivustolta.