Tyylitapahtuma Sörnäisissä 4.6. klo 13-16, tule mukaan!

posted in: Yleinen | 0

Helmat hulmuten kohti kesää! Lauantaina 4.6. klo 13-16 Sörnäisissä valmistaudutaan kesään ja inspiroidutaan kesäjuhlista.

Tarjolla on kuplivaa juotavaa, tiiviitä luentoja vaatekaapin kulmakivistä, edullisesti henkilökohtaista pukeutumisneuvontaa, pikakampauksia ja meikkausta. Iltapäivä sopii hyvin myös niille, jotka ovat illaksi menossa juhliin ja kaipaavat hiustenlaittoa tai viime hetken neuvoja ilta-asua varten. Paikanpäältä voit ostaa asusteita Tyylitoimiston yhteistyökumppaneilta. 

Tilaisuus on ilmainen. Kampauksista, meikistä ja henkilökohtaisesta tyylikonsultoinnista perimme maksun alla olevan hinnaston mukaisesti. Voit halutessasi varata ajan etukäteen ja varmistaa itsellesi haluamasi palvelun osoitteesta info@tyylitoimisto.fi. Kirjoita viestiin koko nimesi, puhelinnumerosi ja toiveesi pikakampauksen/pikameikin/henkilökohtaisen tyylikonsultoinnin ajankohdasta. Vahvistamme ajanvarauksesi ennen tapahtumaa.

Hinnasto:
Pikakampaus 35e
Meikki 25e
Henkilökohtainen tyylikonsultaatio (15 min) 20e

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi niin tyylinikkarit kuin -noviisitkin, jotka haluavat saada inspiraatiota omaan pukeutumiseensa tai kuulla asiantuntijoiden vinkkejä kesäjuhlapukeutumiseen ja parhaiden kesäkampausten tekoon.

Osoite:

Kinaporinkatu 11
00500 Helsinki, Sörnäinen

kuva: http://kuulajylha.com/ While wallet Magenta
kuva: http://kuulajylha.com/
While wallet Magenta

kuva: http://shop.lilleclothing.com/ Elvira Dress Striped
kuva: http://shop.lilleclothing.com/
Elvira Dress Striped

 

 

 

Leave a Reply