Tyylitoimisto stailasi Supercellissä – tietoa ja oivalluksia omasta tyylistä

posted in: Yleinen | 0

Tyylitoimisto pääsi jälleen järjestämään tyylitapahtuman mahtavien Supercelliläisten kanssa. Tämä tapahtuma oli järjestyksessään jo toinen ja yhteistyön on mahdollista jatkua. Tyylitapahtumaa vietettiin yrityksen moderneissa ja inspiroivissa tiloissa Ruoholahdessa.

Tilaisuuden yhteisen osuuden aloitti Style Advisorimme Liina Junna, jonka tyyliluentoon sisältyivät katsaus kauden 2018 trendeistä, väreistä ja muodikkaimmista asuista. Liina jakoi vinkkejä myös siitä, kuinka pukeutua korostaen vartalon parhaita puolia sekä persoonaa.

Tämän jälkeen siirryttiin henkilökohtaisiin tyyleihin. Stylistimme Emppu, Anastasia, Jennifer ja Liina olivat valmistelleet kaikki etukäteen. Tunnelma oli jo vaihtunut odottavasta innostuneeseen ja rentoon. Osallistujat saivat tietää oman vartalotyyppinsä, oman värivuodenaikansa, sekä näkivät ehdotelman asukokonaisuudesta. Valitut asut oli tuotu paikanpäälle, ja niitä sai sovittaa. Stylistimme olivat valinneet asut Tyylitoimiston yhteistyökumppaneina toimivien vaateliikkeiden valikoimista: Aukia, Esprit, Dots ja PetriFun. Asukokonaisuudet rakennettiin osallistujan vartalotyyppiin sekä makumieltymyksiin perustuen.

Stylistiemme luomat tyylit olivat trendikkäitä ja persoonallisia. Oli mahtavaa huomata, kuinka uuden vaatekokonaisuuden kokeileminen innostaa, inspiroi ja tuo varmuutta omaan pukeutumiseen!

Stylistimme saivat kiitosta asiantuntemuksesta ja ystävällisyydestä. Osallistujien antamassa palautteessa monien odotukset jopa ylitettiin.

Tyylitoimiston  tyylitapahtumat yrityksille – hyödyllistä ja hauskaa! Varaa omasi info@tyylitoimisto.fi