Tyylitoimisto tuo stylistit kauppakeskuksiin – kokeilu alkaa pääkaupunkiseudulla

posted in: Yleinen | 0

Tyylitoimisto haluaa tehdä stylistin käytöstä arkisen asian kestävän kehityksen edistämiseksi. Lokakuun lopussa I love me -messuyleisö pääsee muotoilemaan unelmiensa stylistipalvelua, jota kokeillaan marraskuussa pääkaupunkiseudulla Kampin, Sellon ja Jumbon kauppakeskuksissa. Kokeilun myötä selvitetään  kysyntää uudelle kauppakeskuspalvelulle.

 

Pukeutumisongelmia on useimmilla, mutta stylisti vasta harvalla. Stylistipalveluja tarjoava Tyylitoimisto haluaa ensimmäisenä Suomessa tuoda stylistin palvelut laajasti ja helposti kaikkien saataville.

Yritysidea lähti liikkeelle arkisesta havainnosta, että huonot vaatevalinnat kuormittavat. Ne rasittavat niin lompakkoa, aikatauluja kuin ympäristöä. Nyt Tyylitoimiston stylistit ovat auttaneet jo satoja ihmisiä henkilökohtaisissa tapaamisissa ja yritystilaisuuksissa oman tyylin ja toimivan vaatekaapin sisällön rakentamisessa.

“Moni asiakkaistamme on kertonut seisoneensa täpötäyden vaatekaapin edessä löytämättä mitään päällepantavaa. Tällöin voi olla paikallaan kääntyä stylistin puoleen.” kertoo palvelujohtaja Satu Korhonen Tyylitoimistosta. “Meidän stylistimme tekevät kotikäyntejä, lähtevät ostoskaveriksi tai auttavat akuuteissa tyyliongelmissa verkon välityksellä. Avun saaminen on mahdollista.”

Stylistipalveluja marraskuussa Kampissa, Sellossa ja Jumbossa

Tyylitoimisto tarjoaa kauppakeskuksissa stylistipalveluja veloituksetta marraskuuussa kokeiluna.  “Tavoitteena on, että stylistillä voisi käydä kuten kampaajalla”, Korhonen visioi. Kauppakeskuskokeilua muotoillaan I love me -messujen kävijäkyselyn avulla. Stylistipalveluja on saatavilla Kampissa 4.-5.11., Sellossa 11.-12.11 ja Jumbossa 19.11.

Kokeilulle on myönnetty valtioneuvoston kanslian kiertotalouden kokeilurahoitus. “Kestävä kehitys on meille motivaattori yhtä lailla kuin hyvän tyylin synnyttämä itsevarmuus asiakkaissamme. Stylistin avulla hukkaostokset vähenevät ja laatutietoisuus kasvaa.” “Olisiko tämä tulevaisuuden palvelu kauppakeskuksissa? Odotamme mielenkiinnolla vastaanottoa ja kokemuksia”, kertoo markkinointipäällikkö Sanna Kouvalainen kauppakeskus Sellosta.

Lisätiedot:
Satu Korhonen, Tyylitoimisto oy, P. 044 500 8228, Sposti: info@tyylitoimisto.fi
I love me -messuilla osasto 3a48 20.-22.10.2017

Tapaa Tyylitoimisto ja osallistu kokeiluun:
I love me -messuosasto 3a48 20.-22.10.2017
Kampin kokeilu 4.-5.11. kauppakeskuksen 4. krs
Sellon kokeilu 11.-12.11. Sellonaukio
Jumbon kokeilu 19.11. keskusaukio