Tyylitoimisto x Stockmann: Neljä juhlatyyliä, joita voit käyttää juuri nyt ja yhä uudelleen

posted in: Yleinen | 0

Tyylitoimisto toteutti Stockmannin valikoimista neljä juhlatyyliä, jotka ovat mitä kiitollisinta seuraa juhlakauteen. Nämä tyylit voi uudistaa helposti eri tavoin asustamalla – ja näin voit käyttää näitä luottoasuja yhä uudelleen.

Kauppakeskus Jumbon asiakkaat pääsivät myös livenä äänestämään suosikkityyliään. Voittajaksi kiri tiukassa kisassa stylisti Emilia Kimarin klassinen punainen juhlatyyli naiselle. Niukasti kakkoseksi tuli Anastasia Fedoseevan leikkisä tyyli miehelle. Poimi alta stylistiemme vinkit juhlaan!

 

Stylisti Emilia Kimarin klassisissa asuissa on yksityiskohtia, joita yleisö rakasti.

”Pitkä mekko on juhlava valinta useisiin juhliin. Mekon malli soveltuu myös monelle eri vartalotyypille. Tyylikkään ja klassinen asukokonaisuuden kruunaa sirot korut, musta kirjekuorilaukku ja mustat sandaletit.”, kertoo Emilia voitokkaasta naisen tyylistä. ”Ralph Laurenin punainen mekko on klassisen ajaton ja laadukasta materiaalia. Se on varmasti pitkään luottoystäväsi.”

Miehen puvuksi Emilia valitsi klassisen mustan puvun, joka sopii juhlaan kuin juhlaan. ”Kapealinjainen puku on trendikäs valinta juhliin. Eri materiaaleilla leikittely on myös erittäin ajankohtaista. Samettinen rusetti ja satiininen taskuliina tuovat klassiseen asuun mielenkiintoa ja kontrastia.”, Emilia vinkkaa.

Stylisti Anastasia Fedoseevan asukokonaisuudet olivat aistikkaan leikkisiä.

 

”Yhdistä lempipukusi kuviolliseen paitaan”, Anastasia vinkkaa juhlaan pukeutuville miehille. ”Samettirusetti ja paitaan sopiva taskuliina viimeistelevät juhla-asun.”

Naisten pukeutumisessa värit ovat valttia. ”Kuninkaansininen on uusi musta. Yhdistä mekkoon hopeanväriset kiiltävät avokkaat ja erivärinen pikkulaukku.”

Kun juhlatyylissä viihtyy, siitä haluaa nauttia uudelleen. ”Mekkoa voi käyttää uudelleen, kun asustat sen uusin tavoin. Esimerkiksi keväällä voit pehmentää sinistä väriä yhdistämällä vaaleaan polvimittaiseen takkiin.”