Uusi tyyli itseluottamuksen ammattilaiselle

posted in: Yleinen | 0

Niko Leppänen on mentaalivalmentaja, jonka työnä on auttaa ihmisiä löytämään oma sisäinen vahvuutensa. Nikon työhön kuuluvat tapaamiset ja tapahtumat asiakkaiden kanssa. Tänä keväänä luvassa on jotakin uutta, kun Nikon ja hänen veljensä Makken yhdessä kirjoittama kirja “Itseluottamus – Kestomenestys mielessä” julkaistaan.

Niko otti yhteyttä Tyylitoimistoon löytääkseen sopivan tyylin kirjaan ikuistettaviin kuviin sekä kevään edustustilaisuuksiin. Nikon toiveissa oli asukokonaisuus, joka on yhtä aikaa rennon asiallinen ja trendikäs. Stylistimme Emppu pääsi laatimaan uuden tyylin Nikolle hänen toiveidensa pohjalta.

Niko Leppäsen tyyliä kirjassa Itseluottamus – Kestomenestys mielessä (Leppänen & Leppänen 2017)

Niko kertoo olevansa erittäin tyytyväinen asukokonaisuuteen. “Se oli hieman minulle normaalin pukeutumistyylin ulkopuolella, mutta omasta mielestäni tämä tyyli sopii minulle paremmin kuin se peruslinja, jolla olen viime vuodet vetänyt. Sain myös hyviä vinkkejä minulle sopivista väreistä, mikä oli hyvä bonus.”

Omaa persoonaa esiin tuova tyyli on hyödyllinen työkalu myös itseluottamuksen asiantuntijalle. “Varmasti tulen jatkossakin hyödyntämään Tyylitoimiston palveluita, kun nämä asiat tulevat jälleen ajankohtaiseksi”, suunnittelee Niko.

Niko Leppäsen ja Makke Leppäsen kirja Itseluottamus – Kestomenestys mielessä julkaistaan 28.4.