Vaatekaapin siivous antaa pukeutumiselle siivet

posted in: Yleinen | 0

Tyylitoimisto tuo palveluja myös kotiin. Tässä jutussa kerromme asiakkaalle tehdystä vaatekaapin siivouksesta. 

img_1918
Kuvassa asiakkaan vaatekaappi ennen siivousta.

Syyskuussa Tyylitoimisto sai yhteydenoton asiakkaalta, joka toivoi vinkkejä omaan vaatekaappiinsa. Asiakas halusi yhdistellä jo olemassa olevia vaatteita keskenään ja tehdä niistä eri tilanteisiin sopivia asukokonaisuuksia.

Tyylitoimiston stylisti Emppu sopi tapaamisen asiakkaan kotiin. Ennen tapaamista asiakas kävi Empun pyynnöstä vaatekaappinsa sisällön läpi ja karsi valmiiksi pois sellaiset vaatteet, jotka ovat rikkinäisiä ja vaatteet, joita ei ole käyttänyt muutamaan vuoteen. Esikarsinta helpottaa ja nopeuttaa vaatekaapin läpikäyntiä sekä stylistin että asiakkaan näkökulmasta. Vaatekaapista löytyi tämän jälkeen vain käytössä olevat vaatteet.

Stylistin kotikäynti sovittiin kiireettömälle lauantaipäivälle. Vaatekaapin sisältöä käytiin yhdessä läpi. Samassa yhteydessä asiakkaalle tehtiin sopivimpien asuyhdistelmien rakentamiseksi vartaloanalyysi. Lisäksi stylisti Emppu ja asiakas kävivät läpi myös värit, jotka pukevat asiakasta parhaiten. Näin asiakkaan on helppo jatkossa korostaa pukeutumisessaan vartalonsa parhaimpia puolia niin värien, leikkausten kuin materiaalien avulla. 

Vaatekaapin siivouksessä käytiin läpi vaatekaapin kulmakiviä mahdollisia täydennyksiä vaatekaappiin niiden osalta. Asiakkaalle oli tärkeää luoda sellainen vaatekaappi, joka on ajaton ja laadukas. 

Tähän kaikkeen meni aikaa vain noin kolme tuntia. Asiakas oli tyytyväinen lopputulokseen. Hän sai konkreettisia ja uusia ideoita, kuinka vanhoista vaatteista voi rakentaa uusia asukokonaisuuksia. Hän aikoi myös tehdä muutaman uuden hankinnan vaatekaappiinsa. Yksi niistä olisi laadukas ja omalle vartalotyypille sopiva neule, joka täydentäisi useita asukokonaisuuksia. 

Onko sinulla tarvetta vaatekaapin siivoamiseen? Pursuuko vaatekaappisi vaatteista, joita et käytä tai osaa yhdistellä muiden vaatteittesi kanssa? 

Tyylitoimisto tarjoaa asiakkailleen lokakuun ajan vaatekaapin siivouksen 3 h hintaan 140 euroa (normaalisti hinta 180 euroa). Valikoimastamme löytyy myös perusteellinen vaatekaapin siivous 5 h hintaan 250 euroa.

Varaa oma aikasi vaatekaapin siivoukseen osoitteesta: info@tyylitoimisto.fi tai soita ja kysy lisää p. 0400 153 366.

Leave a Reply