tie-690084_1280


 

Tyyli ja pukeutuminen ovat vahvoja viestejä. Pukeutuminen on paljon muutakin kuin säältä suojautumista. Parhaimmillaan pukeutuminen tuo nautintoa ja tyydyttää useita sisäisiä ja ulkoisia tarpeitamme. Pukeutumalla ihminen voi näyttää, mitä on ja haluaa olla.

Juuri nyt ostokäyttäytyminen on murroksessa. Ihmiset eivät halua enää kertakäyttömuotia vaan tarvitaan kestävämpiä ratkaisuja pukeutumiseen. Ihmiset arvostavat laatua sekä vaivattomuutta ja haluavat olla yksilöllisesti edukseen.

Tyylitoimisto auttaa asiakasta löytämään oman tyylin ja kestävät ratkaisut milloin ja missä tahansa. Olemme tuoneet perinteisen stailauksen verkkoon kaikkien ulottuville. Nyt stailistia voi konsultoida nopeasti, helposti ja edullisesti verkon kautta. Verkkostailaus on kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa.

Nyt neuvottelemme yhteistyösopimuksia vaateliikkeiden kanssa ja kehitämme verkkosivustoamme. Haluamme tarjota Tyylitoimiston asiakkaille laadukkaita hankintoja, jotka maksavat itsensä takaisin ajan kuluessa.

TOIMINTA-AJATUS

Tyylitoimisto tuo perinteisen stailauksen verkkoon ja tarjoaa stailaustapahtumia ja tyylineuvontaa yrityksille.


FILOSOFIAMME

Tyylitoimiston palvelu on laadukasta, ystävällistä ja helppoa. Meidän kanssamme on ilo tehdä yhteistyötä. Palvelun hinnoittelu on selkeää.


Tyyli_kuuluu_kaikille

Vaatekauppa